Juhlainfo

Juhlapaikka on Roihuvuoren kirsikkapuistossa, Sahaajankadun ja Abraham Wetterin tien kulmassa. Ei siis Roihuvuoren japanilaistyylisessä puutarhassa Roihuvuorentie 12, joka on n. 400 m päässä varsinaisesta juhlapaikasta.

Kartta


Näytä suurempi kartta

 

Kuinka pääsen perille?

Alueella on rajallisesti pysäköintitilaa, joten kannattaa tulla julkisilla. Tapahtumapäivänä koulun pysäköintipaikka on varattu tapahtuman esiintyjien ja järjestäjien käyttöön. Tämän takia paikalle pääset parhaiten joko Herttoniemen metroasemalta kävellen tai busseilla 80, 82 ja 83  tai Itäkeskuksesta bussella 80 ja 82. HSL:n reittiopas. Jos kuitenkin tulet autolla jätä auto Sahaajankadun varteen eikä kirsikkapuiston kentälle!

Voinko tuoda koiran juhla-alueelle?

Koiran voi tuoda alueelle, mutta se on pidettävä kytkettynä. Koira on myöskin omistajan vastuulla. Juhlassa on paljon ihmisiä ja paikoin ahdasta, joten nelijalkaisia ystäviämme saattaa ahdistaa.

Saanko käyttää puistossa kertakäyttögrilliä?

Kertakäyttögrillit ovat kiellettyjä kaupungin puistoissa ja järjestyksenvalvojat sammuttavat ne tavattaessa.

Pystyykö puistossa liikkumaan pyörätuolilla?

Kirsikkapuiston käytävillä voi liikkua pyörätuolilla, mutta osa nurmikentästä on epätasaista. Alueella on kukinnan ja juhlan aikana muutama inva-bajamaja.

Voinko tulla myymään ruokaa hanami-juhlaan?

Valitettavasti joudumme rahoittamaan juhlan järjestelyt pitkälti myyntipaikkoja vuokraamalla, joten omatoiminen myynti ei juhla-alueella ole mahdollista. Olemme vuokranneet kaupungilta koko alueen Hanami-juhlan viikonlopuksi.
Ohjeistus hanami-tapahtuman myyjille ja yhteistyökumppaneille.
Instructions for vendors at the Hanami event in Roihuvuori

Onko mahdollista saada hanamiin myyntipaikka ja tulla myymään esim. thaimaalaista tai kiinalaista ruokaa?

Vaikka thai ja kiinalainen ruoka on hyvää, olemme halunneet rajata juhlan japanilaiseen kulttuuriin ja sen takia olemme vuokranneet myyntipaikkoja vain japanilaiseen ruokaan ja kirsikankukkateemaan erikoistuneille myyjille. Tämän ansiosta olemme onnistuneet tekemään juhlasta ainutlaatuisen.

Onko alueella vessoja?

Kukinnan alkaessa alueelle tuodaan joitakin bajamajoja ja myös juhlapäivänä alueella on useita bajamajoja.

Kerro terveisesi tai esitä kysymys

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti