Juhlainfo

Juhlapaikka on Roihuvuoren kirsikkapuistossa, Sahaajankadun ja Abraham Wetterin tien kulmassa. Ei siis Roihuvuoren japanilaistyylisessä puutarhahassa Roihuvuorentie 12, joka on n. 400 m päässä varsinaisesta juhlapaikasta.

Kartta


Näytä suurempi kartta

Korona keväänä 2020 hanami-juhlaa ei järjestetä. Onko puistossa kuitenkin mahdollisuus käydä vessassa?

Puistossa ei valitettavasti ole kiinteitä vessoja, eikä Roihuvuori-seuralla ole mahdollisuutta hankkia bajamajoja alueelle. Lähimmät yleisövessat ovat Herttoniemen metroasemalla.

Kuinka pääsen perille?

Alueella on rajallisesti pysäköintitilaa, joten kannattaa tulla julkisilla. Tämän takia paikalle pääset parhaiten joko Herttoniemen metroasemalta kävellen tai busseilla 80, 82 ja 83  tai Itäkeskuksesta bussella 80 ja 82. HSL:n reittiopas. Jos kuitenkin tulet autolla jätä auto Sahaajankadun varteen eikä kirsikkapuiston kentälle!

Voinko tuoda koiran juhla-alueelle?

Koiran voi tuoda alueelle, mutta se on pidettävä kytkettynä. Koira on myöskin omistajan vastuulla. Juhlassa on paljon ihmisiä ja paikoin ahdasta, joten nelijalkaisia ystäviämme saattaa ahdistaa.

Saanko käyttää puistossa kertakäyttögrilliä?

Kertakäyttögrillit ovat kiellettyjä kaupungin puistoissa ja järjestyksenvalvojat sammuttavat ne tavattaessa.

Pystyykö puistossa liikkumaan pyörätuolilla?

Kirsikkapuiston käytävillä voi liikkua pyörätuolilla, mutta osa nurmikentästä on epätasaista. Alueella on kukinnan ja juhlan aikana muutama inva-bajamaja.

Voinko tulla myymään ruokaa hanami-juhlaan kun on ravintolapäivä?

Valitettavasti joudumme rahoittamaan juhlan järjestelyt pitkälti myyntipaikkoja vuokraamalla, joten omatoiminen myynti ei juhla-alueella ole mahdollista. Olemme vuokranneet kaupungilta koko alueen Hanami-juhlan päiväksi.

Onko mahdollista saada hanamiin myyntipaikka ja tulla myymään esim. thaimaalaista tai kiinalaista ruokaa?

Vaikka thai ja kiinalainen ruoka on hyvää, olemme halunneet rajata juhlan japanilaiseen kulttuuriin ja sen takia olemme vuokranneet myyntipaikkoja vain japanilaiseen ruokaan erikoistuneille myyjille. Tämän ansiosta olemme onnistuneet tekemään juhlasta ainutlaatuisen.

Kerro terveisesi tai esitä kysymys

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti