Väliaikainen kylätalo

Väliaikainen kylätalo

Roihuvuori-seura on vuokrannut Tuhkimonpuistoon kaksi parakkirakennusta, jotka toimivat väliaikaisena kylätalona. Talossa toimii säännöllistä, kaikille avointa toimintaa mutta sitä voi myös varata yksityistilaisuuksiin.

Kylätalo on suljettu Tuhkimonpuiston remontin vuoksi

Tuhkimonpuisto voitti osallistuvan budjetoinnin Helsingin koillisen osan äänestyksen vuonna 2021, minkä ansioista puisto tullaan remontoimaan entistä parempaan kuntoon. Tuhannet kiitoksemme jokaiselle ehdotuksen tekoon ja äänestykseen osallistuneelle! Remontti on alkanut ja sen myötä Kylätalon käyttö on estynyt, eikä varauksia voida ottaa vastaan. Seuraavan kerran kylätalo aukeaa varauksia varten arviolta kesäkuussa 2024.

Kylätalon varaaminen/ ei tällä hetkellä voimassa

Tuhkimon leikkipuistossa sijaitsevaa väliaikaista Kylätaloa voi varata erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Tilassa järjestetään myös kaikille avoimia tapahtumia, joihin olet tervetullut osallistumaan! Toisessa parakkirakennuksessa on kaksi wc-tilaa, siivouskomero sekä keittiö, jonka pöydän ääreen mahtuu 11 aikuista. Keittiössä on myös kahvinkeitin, mikroaaltouuni, keittolevyjä ja jääkaappi. Myös astioita ja aterimia on, mutta ne ovat lahjoituksina saatuja, joten hienommat astiastot kannattaa tuoda tarvittaessa mukanaan.

Tilaisuuden tulee olla luonteeltaan asiallinen sekä huomaavaisuutta ja hyvää käytöstä noudattava. Tilaisuuden aikana piha- ja puistoalue voi olla käytössä edellä mainituin ehdoin, mutta puistoa ei voi varata yksityiskäyttöön. Tärkeää on muistaa, että asukastilan käyttö ei saa aiheuttaa häiriötä tai epämukavuutta leikkipuiston käyttäjille.

Korvauksen yksityistilaisuudesta voi suorittaa kahdella tavalla, joko suorittamalla vuokrasumman etukäteen seuran tilille tai tekemällä tiloissa viikkosiivouksen. Viikkosiivous sisältää imuroinnin, pölyjen pyyhkimisen, WC tilojen siivoamisen ja lattiapintojen luuttuamisen. Omat jäljet on siivottava aina riippumatta siitä, millä tavalla vuokranmaksun hoitaa. Huomioitavaa on myös se, että Tuhkimonpuistossa ei ole tyhjennettävää roskista, joten jätteet on vietävä kotiin.

Kylätalon hinta seuran jäsenille on 30 €/puolipäivä tai 60€/kokopäivä tai vuokran voi korvata viikkosiivousvuoroilla; 1 siivous puolesta päivästä ja kaksi kokonaisesta.

Muille kuin seuran jäsenille hinta on 45€/puolipäivää ja koko päivä 90€.

Tarkemmat ohjeet saat varauksen yhteydessä.

Katso vapaita aikoja varauskalenterista.

Kylätalon varaustiedustelut

Roihuvuori-seura

varaakylatalo@gmail.com

Väliaikainen kylätalo