Kumppanit

Roihuvuori-seuran ja Pro Tuhkimo -liikkeen lisäksi hankkeessa ovat mukana MLL:n Tammisalon–Roihuvuoren yhdistys, Roihuvuoren eläkkeensaajat ry ja Mieto ry.

Myös muita yhteistyötahoja etsitään. Tarkoitus on, että talot olisivat kaikkien käytössä eikä käyttö ole sidoksissa mukana olevien yhdistysten jäsenyyteen tai käyttäjien asuinpaikkaan.

Kaupungin virkamiehet ja poliitikot tukevat hanketta ja rakennusten tulevasta sijoituspaikasta Tuhkimon puistossa on käyty neuvotteluita. Myös siirrettävien rakennusten nykyinen omistaja Senaattikiinteistöt Oy suhtautuu hankkeeseen myötämielisesti ja Senaattikiinteistöt Oy:n kanssa parhaillaan neuvotteleva Hietalahden sairaalakorttelin tuleva kehittäjä on luvannut tukea hanketta.

OSALLISTU KERÄYKSEEN TAI TALKOISIIN
Haluatko tukea Roihuvuoren kylätalohanketta?
Roihuvuori-Seuran varojenkeräystilin numero on FI81 12373000116027
Helsingin poliisilaitoksen rahankeräysluvan numero on 8010/RLp/4/2012.

Olisiko Sinusta talkoolaiseksi kun talon rakennus käynnistyy?
Ilmoittaudu jo nyt mukaan talkooporukkaan. Tulemme tarvitsemaan erilaisia rakennuspuolen ammattilaisia, mutta tarkoitus on, että työmaalla on aina 1–2 palkattua ammattimiestä, jotka ohjaavat talkoolaisia. Töitä löytyy kaikille, rakennuspuolen kokemusta ei tarvita ollenkaan. Aikataulu on joustava, voit osallistua päivällä, illalla tai viikonloppuna, töitä riittää varmasti kaikille. Tarpeen on vain reipas talkoohenki ja into toteuttaa yhdessä yhteistä tavoitetta.
Kylätalo tulee meille kaikille!