KilpailualueKilpailualue

Graffiteja on lupa tehdä vain ennalta sovittuihin vaneriaitoihin työmaan ulkopuolelle. Rakentamisen alkuvaiheessa työmaa-aidat sijaitsevat Tulisuontien ja Roihuvuorentien puolilla. Työmaan edetessä aitaus tulee muuttumaan ja lisää maalattavaa pintaa tulee muun muassa Roihuvuorentien varteen, Strömsinlahdenpolun päähän sekä Tulisuonpolun päähän. Haluamme muistuttaa, että työmaa-alueella oleskelu ja liikkuminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Työmaarakennusten sekä aidan sisäpuolella olevien rakenteiden maalaaminen on myös kielletty.

 

Osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki rakennusaitaan maalatut teokset. Töitä kuvataan päivittäin, ja ne ovat nähtävillä näillä sivuilla.

Kilpailu on käynnissä 1.1.2017–31.10.2017. Jokaisen kilpailukuukauden ensimmäisen viikon aikana julkaistaan edellisen kuukauden palkittavat teokset. Käytännössä graffititaiteesta koostuva näyttelyareena muuttuu sitä mukaa, kun uusia taiteilijoita osallistuu kilpailuun. Mikäli haluat oman nimesi/taiteilijanimesi työsi yhteyteen, laita kuvan tiedot osoitteeseen .

Kilpailun päätyttyä palkittujen töiden kuvista tehdään valokuvanäyttely, joka sijoitetaan uusien, rakennettujen talojen ensimmäisen kerroksen porraskäytävään.

Palkinnot

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa palkitsee kuukausittain kolme persoonallisinta graffititeosta noin 50 €:n arvoisella vaihtuvalla palkinnolla. Mikäli oma kuvasi valitaan kuukauden työksi, ota yhteyttä osoitteeseen lunastaaksesi palkinnon.

Loppuraadissa ovat valokuvaaja Jussi Aalto, kuvataiteilija Marjo Levlin, toimittaja (Voima/Häiriköt-päämaja) Jari Tamminen ja sarjakuvataiteilija Petri Hiltunen. Raati kokoontuu marraskuussa 2017 ja valitsee kolme vuoden parasta työtä. Parhaalle tekijälle on luvassa 500 €:n lahjakortti Make Your Mark -liikkeeseen.

Lisätietoja

yhteyshenkilö palkintojen jako:

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa
Virpi Niinivuo
myyntipäällikkö
puh. 044 421 0312

Yhteistyössä Roihuvuori-Seura ry ja Pohjola Rakennus Oy Uusimaa